Takläggning

Membranisolering - Tätskikt för tak och terrasser

Det finns olika typer av utsatta konstruktioner i till exempel tak och terrasser där kunden vill ha ett dolt eller inbyggt tätskikt. En så kallad membranisolering.

Noggrannhet och precision

Att skapa tätskikt för tak, terrasser och andra uteplatser, är ett krävande arbete som kräver ett mycket noggrant arbete med hög precision. Om det slarvas är risken för läckage hög och det blir därför, om möjligt, ännu viktigare att välja en entreprenör som har erfarenhet av arbetet.
Lagning och omarbetning av membranisoleringar är svårt utan omfattande arbeten. Vår kompetens är så att säga vattentät när det gäller att utföra membranisolering och vi har lång erfarenhet av arbetet.

Vattentäta tätskikt

Vi kan utföra de flesta typer av membranisoleringar och ser till att välja rätt material för arbetet. Rätt material säkerställer en hög kvalitet och livslängd på arbetet. Kvalitet är mycket viktigt för oss och vi samarbetar med de bästa leverantörerna av det material som behövs. Vår kunskap och kompetens blir en trygghet för er, vi ser till att genomförandet av membranisoleringen blir rätt från början.

Privatpersoner och företag är välkomna att ta kontakt med oss för offert på membranisolering. Vi garanterar ett arbete av hög kvalitet och ett slutresultat som håller länge.