Garantier

Alla våra kunder får 15 års tak- och tätskiktsgaranti. Skulle det uppstå en skada på taket tillhandahåller vi allt nödvändigt ersättningsmaterial, samt kostnadsfri reparation i 15 år från färdigställandedagen.

Hög kvalitet är viktigt för oss och därför har vi 15 års garanti på allt material  och arbete för yttre tätskikt, och 10 år för inbyggda tätskikt.

Vi använder oss enbart av högkvalitativt material som är tillverkat av Europas största och bästa leverantör av tak- och tätskiktsmaterial. Det tätskiktsmaterial vi arbetar med är kvalitetssäkrad enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Alla våra produkter uppfyller alla de krav som finns i Boverkets byggregler. Produkterna genomgår även regelbundna kontroller på Statens Provningsanstalt. På så sätt kan vi säkra kvaliteten på de produkter vi använder och behålla vår höga servicenivå, samt att du som kund får det bästa alternativet som finns på marknaden.

Ta gärna kontakt med oss om du vill veta mer om våra garantier, krav på material och olika certifieringar. Det är viktigt för oss att du som kund ska känna dig trygg med vårt arbete och vi svarar gärna på dina frågor.