Offertförfrågan

Först och främst, vad roligt att du överväger att skicka en förfrågan till oss!
Vi kommer göra vårt yttersta för att hjälpa dig genom ditt beslut.
Fyll i dina uppgifter så kommer vi att kontakta dig inom 2-3 arbetsdagar. För att vi skall kunna utforma offerten så korrekt som möjligt i ett första skede så önskar vi att ni är så detaljerade det går gällande:

  • Typ av tak – Vad ni önskar för takutförande
  • Antal kvm – Objektets totala area
  • Övrig information – Gärna information som kan ge upphov till tillkommande arbeten, som t.ex. Befintlig yta som skall tas bort, höjdskilland, genomföringar, sista renoveringen, misstänkt läckage osv.

Har ni några speciella frågor eller funderingar, skriv dessa med så får vi chansen att vara så förberedda vi kan när vi kontaktar er med er kostnadsfria offert.

** Offerten är en riktlinje som baserar sig på att förhållandena är optimala och allt stämmer. Förekommer gömda fel, så som t.ex läckage, byte av underlag, behov av rivning, ombyggnation, mm så behövs ett beslut tas, gemensamt, hur ni önskar att vi går vidare. Offerten är tydlig i sitt utförande och vi ber er att läsa den ordentligt.
En offert är aldrig bindande om inte en skriftlig överenskommelse/bekräftelse är gjord, från båda parter, mer information återfinns i offertunderlaget**

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.