Takläggning

Vi byter och renoverar tak i Stockholm

Det är svårt att säga hur länge ett tak håller, det beror helt enkelt på vilket material det är och hur utsatt taket är. Generellt kan man säga att ett tak ska hålla någonstans mellan 15-40 år.

När det är dags att byta tak, gör du klokast i att anlita en takläggare som kan hantera takets alla beståndsdelar, det vill säga allt ifrån underlag till ytskikt.

Behöver du byta eller renovera ditt tak?

Alla tak behöver dock inte bytas!  Ibland kan det räcka med att renovera ditt tak. I dessa fall renoveras de delar av taket som helt enkelt är uttjänta och ditt tak blir nära på nytt igen.

Om du är osäker på om ditt tak behöver bytas eller renoveras, kan du ta dig en titt själv och se om du hittar några synliga skador i form av till exempel spruckna pannor eller revor i pappen.
Var dock mycket försiktig när du är uppe på taket, det är lätt att skada både sig själv och taket om du skulle råka halka eller ramla.

Kontakta oss

Vi hjälper dig mer än gärna med en besiktning av taket, för att sedan ge dig förslag på åtgärder. Kontakta oss, så berättar vi mer om vad vi kan göra för ditt tak.